Dentalni turizam

Mnogi građani Europe danas prepoznaju priliku i interes u rješavanju stomatoloških problema izvan vlastite zemlje. Nudimo Vam mogućnost stomatoloških usluga u rokovima i cijenama koje će vam vratiti osmjeh. Glavni razlog zbog kojeg se pacijenti odlučuju za Rijeku, kada je dentalni turizam u pitanju, su kvalitetne stomatološke usluge, po nižim cijenama od onih u drugim gradovima i državama.
Vaš boravak u Rijeci može biti vrlo ugodan. Rijeka je grad koji ugošćuje turiste iz čitavog svijeta, a njegova umjerena klima i urbana atmosfera čine ga ljubaznim domaćinom.

Rijeka je grad u kojem osim dobivanja stomatoloških usluga u našoj ordinaciji možete ugodno provesti vrijeme.

Pogledajte sve lokacije koje preporučamo na interaktivnoj karti.


Prikaži Dental tourism – Dental Studio Majer Rijeka na većoj karti

Smještaj u Rijeci

Našim pacijentima koji nisu iz Rijeke preporučamo opciju hotelskog smještaj u hotelima koji se nalaze u blizini Dentalnog Studija Majer.
Našim pacijentima rado preporučamo boravak u Jadran hotelima d.d., Rijeka:

Rijeka je grad u kojem osim dobivanja stomatoloških usluga u našoj ordinaciji možete ugodno provesti vrijeme. U blizini Dentalnog Studija Majer nalazi se i Tower šoping centar s mnogo trgovina, restorana, casinom i kinom , ali i stara jezgra Trsat sa svojim Svetištem Gospe Trsatske i srednjovjekovnom tvrđavom.

Restorani u našoj blizini koje preporučamo:
U sklopu dolaska možete posjetiti Tower šoping centar i Trsat:

Trsat:

Predstavljamo i naše prijatelje: