O nama

Moderna stomatologija svakoga dana otvara nove mogućnosti i nudi nova rješenja za nadoknadu izgubljenih zuba. Izbor je toliko velik da doista treba stati i razmisliti što odabrati. Obratite nam se s povjerenjem kako bismo Vam tu odluku olakšali stručnim mišljenjem. Vodimo se načelom da sa svakim pacijentom postupamo kao sa samima sobom. Vrhunska estetika samo je jedan od uvjeta koje treba zadovoljiti – vjerujemo da su funkcija, dugotrajnost i pouzdanost nezaobilazne postaje u radu suvremene stomatološke ordinacije.

Ordinacija dentalne medicine Majer je obiteljska privatna ordinacija zasnovana na tradiciji, znanju, stalnom stručnom usavršavanju i modernoj tehnologiji.
Tradicija od preko 40 godina u vrhunskoj stomatologiji, te gotovo 20 godina vlastite privatne prakse, daje nam potrebno iskustvo u svakodnevnom radu..

Ordinaciju dentalne medicine Majer osnovao je mr. sc. dr. Javor Majer nakon profesorskog rada na Medicinskom fakultetu u Rijeci, studij stomatologije, i dugogodišnjeg rada u praksi. Danas je nositelj djelatnost dr. Ivo Majer.

Dobrodošli u ordinaciju dentalne medicine Majer - Rijeka
Dr. Ivo Majer
Stomatolog, voditelj ordinacije
Svim našim klijentima garantiramo visoku kvalitetu stomatološke usluge u skladu sa najvišim standardima struke. Vaše zdravlje naš je primarni interes.
Dobrodošli u ordinaciju dentalne medicine Majer - Rijeka

Stomatološke usluge

U ordinaciji dentalne medicine Majer našim pacjentima možemo ponuditi slijedeće stomatološke usluge:

  • Prevencija i dijagnostika
  • Dječja stomatologija (pedodoncija)
  • Restaurativna stomatologija i endodoncija
  • Parodontologija
  • Protetika
  • Oralna kirurgija